Франсис Бийн Кобейн дължи славата си на родителите си музиканти Кортни Лав и

...
Франсис Бийн Кобейн дължи славата си на родителите си музиканти Кортни Лав и
Коментари Харесай

Дъщерята на Кърт Кобейн за тежкия си живот: 30! Аз успях!

Франсис Бийн Кобейн дължи славата си на родителите си музиканти Кортни Лав и починалата гръндж икона Кърт Кобейн. Наскоро Франсис отпразнува 30-ия си рожден ден, което накара някои от почитателите на Nirvana по света да се почувстват в действителност антични.

Въпреки това Франсис, която има невероятна физическа аналогия с починалия си татко, показа в профила си в Инстаграм, че не постоянно е била 100% сигурна, че ще доживее до тридесетата си година.

За да отпразнува трите си десетилетия Кобейн показа компилация от фотоси в чест на огромния си ден, като написа: " 30!!! Аз съумях! А 20-годишната Франсис не беше сигурна, че това ще се случи ".

След това тя размишлява за своите битки и прекарването, близо до гибелта, което я кара да промени метода, по който гледа на живота. Франсис продължава: " По това време едно вътрешно възприятие на дълбока самоомраза, подбудено от несигурност, разрушителни механизми за справяне и повече контузии, с които тялото и мозъкът ми знаеха по какъв начин да се оправят, определяше метода, по който виждах себе си и света...Това ставаше през призмата на омерзението, че съм попаднала в живот, който привличаше толкоз доста безпорядък, и на болката, обвързвана със скръбта, която усещах като неизбежна ".

Родена в благосъстояние и популярност, тя е известна още преди раждането си; фотографията от сонограмата на Франсис Бийн е поместена на обложката на сингъла " Lithium " на Nirvana от 1992 година Въпреки всичко това наследницата на Кърт Кобейн не е имал " елементарен " живот.

Франсис Бийн Кобейн се ражда в Лос Анджелис през 1992 година Кърт и Кортни я кръщават на китариста на " The Vaselines " Франсис Маккий. По това време обаче и двамата ѝ родители се борят със злоупотребата с опиати и в последна сметка се постанова да се намесят службите за протекция на детето. Франсис е отнета от родителите си, когато е единствено на две седмици. След интензивна правосъдна борба Кортни Лав и Кърт Кобейн си възстановяват попечителството над единственото си дете.

Но проблемите на Кортни Лав и Кърт Кобейн, свързани със злоупотребата с опиати, ще се отразят на Франсис Бийн Кобейн съвсем от самото начало. Майката на Франсис, Кортни, споделя пред The Fix, че даже когато е била бременна с Франсис, брачният партньор ѝ " Кърт Кобейн е употребявал доста хероин " и се популяризира информация, че той е траял да го прави до гибелта си. Всъщност, съгласно Чарлз Р. Крос, създател на бестселъра " По-тежко от парадайса ", последният път, когато Франсис е видяла татко си жив, е бил в Exodus Recover Center, рехабилитационен център, на 1 април 1994 година Само една седмица по-късно той е открит мъртъв в дома си в Сиатъл.

Daily Mail оповестява, че през 2009 година Франсис Бийн разкрива пред съда, че Кортни Лав " взема опиати, откогато се помня " и че " в този момент главно съществува на... Ксанакс, Аддерал, Соната и Абилифи. " Всъщност, когато през 2003 година Франсис Бийн е единствено на 11 години, Лав още веднъж губи попечителството над щерка си за повторно.

Франсис постоянно е оставяна на грижите на баба си по бащина линия, Уенди О`Конър, и сестрата на татко ѝ, Кимбърли Кобейн.

Не е изненадващо, че Франсис също се бори с пристрастяването, макар неоправдателното ѝ отношение към дейностите на майка ѝ. Въпреки това, само че 2016 година, тя съумява да се оправи с проблемите си и да изтрезнее. През 2018 година Франсис показа, че е трезва от две години в обява в Инстаграм, която по-късно е изтрита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР